• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Oloa Falegaosimea: solstice taumalulu

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Oloa Falegaosimea: solstice taumalulu

faafesootai matou

Folasaga:

O le aso 22 o Tesema o le solstice taumalulu, o le aso sili ona puupuu o le tausaga i le Itulagi i Matu.I lea aso, e o'o le la i lona pito pito i lalo i le lagi, ma i'u ai i ao laiti ma po sili ona uumi.

Mo le tele o seneturi, o le solstice taumalulu sa vaʻaia o se taimi o le faʻafouina ma le toe fanauina.E tele aganu'u ma tu ma aga e potopoto fa'atasi e mata'ituina lenei fa'alavelave fa'afuase'i, e fa'ailogaina ai le amataga o le toe fo'i malie mai o le la ma le folafolaga o ni aso e sili atu, ma le pupula o lumana'i.

I nisi o aganuu anamua, o le solstice taumalulu na vaʻaia o se taimi mo tu ma aga e toe faʻafoʻisia ai le malamalama ma tuliesea le pogisa.I aso nei, o loo faapotopoto pea tagata e faamanatu le faatasiga i tausamiga, afi afi, ma isi faafiafiaga.

Aufaigaluega O Guoyu Palasitika Products Factory

O lo'o iai:

O se aso faamanatu lauiloa o le solstice taumalulu o leTu ma aga Kerisimasi Scandinavian, lea e potopoto ai tagata e tutu afi, taumamafa ma fesuiai meaalofa.O lenei tu masani na afua mai i taimi a o leʻi oo i le faa-Kerisiano ma o loo faaauau pea ona tausia e le toʻatele o tagata i le itulagi.

I le Iunaite Setete, o le solstice o le taumalulu e faamanatuina foi e aganuu eseese a le atunuu, e pei o le ituaiga o Hopi, lea e faailogaina le sauniga i siva masani ma tu masani e faamamaluina ai le la ma lona malosi e maua ai le ola.

aotelega:

O se fa'amanatuga ta'uta'ua o le solstice o le taumalulu o le tu ma aga o le Kirisimasi a Scandinavian, lea e potopoto ai tagata e fa'amumu afi, 'aiga ma fefa'asoa'i meaalofa.O lenei tu masani na afua mai i taimi a o leʻi oo i le faa-Kerisiano ma o loo faaauau pea ona tausia e le toʻatele o tagata i le itulagi.

I le Iunaite Setete, e faamanatuina foi le solstice o le taumalulu e aganuu eseese a le atunuu, e pei o le ituaiga o Hopi, lea e faailogaina le sauniga i siva masani ma tu masani lea.ava i le la ma lona malosi e maua ai le ola.

工厂大门口

Taimi meli: Tes-18-2023