• Guoyu Plastic Products Flasker til vaskemiddel

Zhongshan Huangpu Guoyu Plastic Products Factory: vintersolhverv

Zhongshan Huangpu Guoyu Plastic Products Factory: vintersolhverv

kontakt os

Introduktion:

Den 22. december er vintersolhverv, den korteste dag på året på den nordlige halvkugle.På denne dag når solen sit laveste punkt på himlen, hvilket resulterer i de mindste dage og længste nætter.

I århundreder er vintersolhverv blevet betragtet som en tid med fornyelse og genfødsel.Mange kulturer og traditioner samles for at observere denne astronomiske begivenhed, der markerer begyndelsen på solens gradvise tilbagevenden og løftet om længere, lysere dage forude.

I nogle gamle kulturer blev vintersolhverv set som en tid for ritualer og ceremonier for at genoprette lyset og fordrive mørket.I moderne tid samles folk stadig for at fejre lejligheden med festivaler, bål og andre festligheder.

Personale fra Guoyu Plastic Products Factory

Til stede:

En velkendt fejring af vintersolhverv erSkandinavisk juletradition, hvor folk samles for at tænde bål, feste og udveksle gaver.Denne tradition opstod i førkristen tid og bliver fortsat observeret af mange mennesker i regionen.

I USA fejres vintersolhverv også af forskellige oprindelige kulturer, såsom Hopi-stammen, der markerer lejligheden med traditionelle danse og ritualer, der ærer solen og dens livgivende energi.

resuméer:

En velkendt fejring af vintersolhverv er den skandinaviske juletradition, hvor folk samles for at tænde bål, feste og udveksle gaver.Denne tradition opstod i førkristen tid og bliver fortsat observeret af mange mennesker i regionen.

I USA fejres vintersolhverv også af forskellige oprindelige kulturer, såsom Hopi-stammen, der markerer lejligheden med traditionelle danse og ritualer, derære solen og dens livgivende energi.

工厂大门口

Indlægstid: 18. december 2023