• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Badet ditt mangler ikke speil, det er et baderomsspeil som mangler LED-belysning!

Badet ditt mangler ikke speil, det er et baderomsspeil som mangler LED-belysning!

图片8

Hvorfor er det lys på badet, men det virker aldri sterkt nok?

Mange tenker at det ikke er nok å ha en taklampe til belysning på badet.Mitt flotte utseende trenger ikke et lysspeil på badet for å minne om det!Selv om du er så trygg på ansiktet ditt: fordi det ikke er noe baderomsspeil, kan utseendet ditt virkelig ikke oppdages.

På grunn av strålevinkelen, når det kun er én taklampe på badet, er det begrenset til å fordele lyset jevnt i rommet.Når vi er i nærheten av speilet, vil vi blokkere noe av lyset, noe som gjør det umulig å se detaljene i ansiktet.På dette tidspunktet er viktigheten avled opplyst baderomsspeilnår fokuset til lyskilden er uthevet.

hva bør du være oppmerksom på når du velger et lysspeil på badet?

Velg parallell lineær lyskilde:

Led belyste baderomsspeiler parallelle med speilet og er mest hensiktsmessige ved belysning. I tillegg kan belysningen på badet ha bedre belysning enn å klare seg på de to sidene av speilet.Led belyste baderomsspeiler basert på lyskildene på begge sider, som er mer jevne og tilstrekkelige til å minimere skyggen i ansiktet.

Fuktsikker:
Badet er fuktig, så vær oppmerksom på fuktighet og vedlikehold av lampekroppen, for ikke å forårsake rustskader eller lekkasjekortslutning av lampen.led opplyst baderomsspeiletter langvarig bruk.Derfor, når du velger enled opplyst baderomsspeil, bør du velge riktig vanntett materiale eller et produkt med fuktsikkert lampedeksel.

https://www.guoyuu.com/rectangle-makeup-mirror-vanity-mirror-with-lights-3x-magnification-for-hotel-bathroom-product/

Hvis du vil vite mer informasjon om hvordan du velger et passende LED baderomsspeil, vennligstkontakt oss!


Innleggstid: Sep-03-2021