• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

ʻAʻole nele kou lumi ʻauʻau i nā aniani, he aniani lumi ʻauʻau i nele i nā kukui LED!

ʻAʻole nele kou lumi ʻauʻau i nā aniani, he aniani lumi ʻauʻau i nele i nā kukui LED!

图片8

No ke aha he kukui i loko o ka lumi ʻauʻau akā ʻaʻole lawa ka mālamalama?

Manaʻo ka poʻe he nui ʻaʻole lawa ka loaʻa ʻana o ke kukui kaupaku no ka hoʻomālamalama ʻana i ka lumi lumi.ʻAʻole pono koʻu helehelena maikaʻi i ke aniani kukui ʻauʻau e hoʻomanaʻo ai!ʻOiai ua hilinaʻi nui ʻoe i kou helehelena: no ka mea, ʻaʻohe aniani lumi ʻauʻau, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia kou helehelena.

Ma muli o ke ʻano o ka beam, inā hoʻokahi wale nō kukui kaupaku i loko o ka lumi ʻauʻau, ua kaupalena ʻia ka puʻunaue like ʻana i ke kukui i loko o ka lumi.Ke kokoke mākou i ke aniani, e ālai mākou i kekahi o ka mālamalama, ʻaʻole hiki ke ʻike i nā kikoʻī o ka maka.I kēia manawa, ka mea nui o kaalakaʻi i hoʻomālamalama ʻia i ke aniani lumi kaukaue like me ke kikoo o ke kumu malamalama.

He aha kāu e hoʻolohe ai i ke koho ʻana i kahi aniani kukui lumi lumi?

E koho i ke kumu kukui laina like:

Led illuminated bathroom mirrorsua like ia me ke aniani a ua kūpono loa i ka wā e hoʻomālamalama ʻia.Led illuminated bathroom mirrorsua hoʻokumuʻia ma nā kumu kukui ma nāʻaoʻaoʻelua, iʻoi aku kaʻaʻahu a me ka lawaʻana e hoʻemi i ke aka ma ka maka.

Hōʻoiaʻiʻo wai:
ʻO ka lumi ʻauʻau he pulu, no laila e nānā pono i ka makū a me ka mālama ʻana o ke kino kukui, i ʻole e hoʻopōʻino i ka ʻōpala a i ʻole leakage pōkole pōkole o ka.alakaʻi i hoʻomālamalama ʻia i ke aniani lumi kaukauma hope o ka hoʻohana lōʻihi.No laila, ke koho ʻana i kahialakaʻi i hoʻomālamalama ʻia i ke aniani lumi kaukau, Pono ʻoe e koho i ka mea wai kūpono a i ʻole kahi huahana me kahi uhi kukui pale.

https://www.guoyuu.com/rectangle-makeup-mirror-vanity-mirror-with-lights-3x-magnification-for-hotel-bathroom-product/

Inā makemake ʻoe e ʻike i ka ʻike hou aʻe e pili ana i ke koho ʻana i kahi aniani lumi lumi LED kūpono, e ʻoluʻolukāhea iā mā˚ou!


Ka manawa hoʻouna: Sep-03-2021