• Guoyu Plastic Products Flasker til vaskemiddel

24/410 28/410 plastik kosmetisk pakning svampe skruelåg flip top cap

24/410 28/410 plastik kosmetisk pakning svampe skruelåg flip top cap

Kort beskrivelse:


  • :
  • Produktdetaljer

    FAQ

    produktnavn 24/410 28/410 plastik kosmetisk pakning svampe skruelåg flip top cap
    Materiale PP
    Halsfinish 24/410 28/410
    Vægt 4G
    Dimension B: 24 mm H: 22,8 mm
    Farve Tilpasset
    MOQ 10.000 stk
    Lukning Skrue
    Service OEM og ODM
    Bemyndigelse ISO9001 ISO14001
    Dekoration Etikettryk/Serigrafi
    dsadaduyik5

    Feature

    1. Skru hættens svampeform og flip-top-komponent på for at sikre dens brugervenlighed.Den er lavet af PP copolymer og har en halsstørrelse på 28/410.Den fås i en række forskellige farver, alle forstærket af en blank finish.

    2.Skruelåg præsenterer en alsidig emballagemulighed, ideel til personlig pleje og kosmetiske produkter.Med en fliptop med boringsforsegling og en 24/410 hals. Stouter form gør den nem at gribe, og den kan tilpasses i en række farver, alle forstærket af en blank finish.

    3. Svampeformet flip-top skruelåg i mat finish.Denne lukning fås i mange farver med boring.

    Speciel svampeform

    Unik svampeform, hvor din flaske ser smukkere og mere interessant ud, lad en person efterlade et dybt indtryk.Den glatte overflade af låget er delikat og behagelig at røre ved.

    dsadaduyik6
    dsadaduyik9

    Tankevækkende indpakning

    Vi bruger normalt kartoner til ydre pakning og plastikposer til inderpakning.Kartoner kan modstå ydre påvirkninger, kartoner er miljøvenlige, genanvendelige, lette, foldbare og lave transportomkostninger. Plastposer er støvtætte og vandtætte, hvilket forhindrer varerne i at besmitte eller fugt.

    Synes du, at den samme karton er for kedelig?Vil du have dit eget unikke mærkelogo på varernes kartoner?Så længe du giver os tegninger eller designs, kan vi hjælpe med at printe og tilpasse specielle kartoner til dig.Særlige kartonmønstre kan øge genkendelsen og brandets indflydelse.

    Kontakt os

    Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil give dig rettidige og professionelle præ-salgstjenester.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os