• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Oloa Oloa Falegaosi: Aso o Valentine i le 2024

Zhongshan Huangpu Guoyu Palasitika Oloa Oloa Falegaosi: Aso o Valentine i le 2024

pamu vai

Folasaga:

O lo'o i luga le ea le alofa a'o fa'amanatuina e le lalolagi le Aso Valenitina i le 2024. O ulugali'i i le lalolagi atoa o lo'o fefa'asoa'i meaalofa, fefa'asoaa'i o mea'ai alofa, ma fa'aalia lo latou alofa mo le tasi i le isi i lenei aso fa'apitoa.

I le Aai o Niu Ioka, sa lolofi atu ulugalii i faailo lauiloa e pei o Central Park ma le Empire State Building e faailoa atu ai lo latou alofa o le tasi i le isi.O faleaiga ma pa pia a le taulaga o loʻo pisi foi i gaioiga aʻo fiafia ulugalii i taumafataga fiafia ma cocktails.

I Pale, le aai o le alofa, o le Eiffel Tower o loʻo faʻamalamalamaina i se faʻaaliga pupula o moli e faʻamanatu ai le aso.O alalaupapa ta'uta'ua o le aai "Loka alofa" ua tumu i ulugalii ua faapipiiina se loka e faailoga ai lo latou alofa e faavavau.

I Tokyo, Iapani, o le aso e faamanatuina i se suiga uiga ese ona o tamaitai e faamoemoe e avatu meaalofa i alii i lenei aso.O auala o le aai ua teuteuina i teuteuga foliga fatu ma faaaliga fiafia.

6

O lo'o iai:

I le isi itu o Sasa'e Tutotonu, o lo'o fa'amanatuina fo'i ma le fiafia le Aso o Valentine.I Dubai, o ulugaliʻi o loʻo o i luga o le lagi i paluni vevela mo se faʻalavelave faʻapitoa ma manatua pea.I Saudi Arabia, lea e masani ona inoino i ai le faaalia o le alofa i tagata lautele, o loo sailia e ulugalii ni auala fatufatuaʻi e faailoa atu ai lo latou alofa i se tulaga faalilolilo.

Ae ui i lea, o le aso e le naʻo ulugalii faʻafefe.E toʻatele foʻi tagata e faaaogā le avanoa e faaalia ai le talisapaia o a latou uō ma tagata o le aiga.I aʻoga ma fale faigaluega, e fesuiaʻi e tagata taʻitoʻatasi kata, sukalati, ma fugalaau e faʻaalia ai lo latou alofa ma le faʻafetai mo i latou o siomia i latou.

aotelega:

E le gata i lea, o le tele o faʻalapotopotoga alofa o loʻo faʻaogaina le Aso Valentine e fai ma avanoa e faʻalauiloa ai ma faʻatupe mo faʻamoemoega taua.Su'ega tupe, konaseti manuia, ma fa'afiafiaga alofa o lo'o faia i le lalolagi atoa e lagolago ai fa'afitauli eseese fa'ale-agafesootai ma le si'osi'omaga.

I le aotelega, o le Aso Valentine i le 2024 o se aso o le alofa, talisapaia, ma le agalelei.O se faamanatu ia faapelepele i tagata faapitoa i o tatou olaga ma ia faasalalau atu le alofa ma le agalelei i soo se mea tatou te o i ai.


Taimi meli: Feb-19-2024