• Guoyu Plastic Products Lamemea fagu fufulu

Va'aiga lautele ole fua ole PET toe fa'aaogaina.

Va'aiga lautele ole fua ole PET toe fa'aaogaina.

Ose fa'amaumauga fou lena. Fa'atusatusa i isi mea toe fa'aaogaina, o le aofa'i o le toe fa'aaogaina o palasitika e tuai mamao.Ae o le PET o le fetu susulu o palasitika toe faʻaaogaina.

O se lipoti fou mai le National Association ofPET ContainePunaoa ma le Asosi mo le toe faʻaaogaina o mea faʻatau oloa ua faʻaalia e 1.798 piliona pauna o pusa PET na toe faʻaaogaina i le tausaga talu ai.

E aofia ai le 1.329 piliona pauna na faʻatauina e tagata toe faʻaaogaina fale, 456 miliona pauna i maketi faʻatau atu ma 12.5 miliona pauna na lafoina i fafo o se vaega o paʻu faʻafefiloi, fai mai vaega.

"O le manaʻoga mo PET toe faʻaaogaina o loʻo faʻaauau pea ona tupu, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o fale i fagu, filo polyester ma isi talosaga faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga," o le tala lea a le Taitaifono o le NAPCOR Tom Busard i se faʻamatalaga.

A'o fa'aputuina fa'aputuga mai lea tausaga i lea tausaga, o lePET toe fa'aaogainao pisinisi e leai ni luitau, o le tala lea a vaega.

O nei fa'alavelave e aofia ai le toe fa'aaogaina o fagu PET ua tuai i tua atu o mana'oga ona o le malosi toe fa'aaogaina e sili atu i le 2 piliona pauna.O le filogia o mea e le o ni PET ma le tuputupu aʻe o afifi e le toe faʻaaogaina ua fesoasoani foi i le paʻu o le gaosiga o pusa PET, o le tala lea a vaega.

fa'atau fagu palasitika


Taimi meli: Tes-28-2022