• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

Bruk av plast: mot bærekraftige plastprodukter

Bruk av plast: mot bærekraftige plastprodukter

HDPE sjampo plastflaske

Plast påvirker

1. Det utgjør en trussel mot dyrs overlevelse.Avfallsplastprodukter som kastes på land eller i vann svelges av dyr som mat, noe som resulterer i dyredød.I fjor drepte 20 gjetere i Qinghai Lakeside nesten 1000 sauer, noe som forårsaket økonomiske tap på rundt 300.000 yuan.Sauer liker å spise den oljeaktige resten pakket inn i plastposen, men spiser ofte plastposen sammen, fordi plasten som skal spises i lang tid i magen er vanskelig å fordøye, disse sauenes mage er pakket, kan ikke lenger spise, og endelig kan bare sultes i hjel.Slike ting er vanlig i dyrehager, pastorale områder, landlige områder og havet.

2. plastavfall med deponi vil ikke bare okkupere en stor mengde land, og okkupert land kan ikke gjenopprettes på lang tid, noe som påvirker bærekraftig bruk av land.Avfallsplastprodukter som kommer inn i husholdningsavfallet vil ikke brytes ned på 200 år hvis de graves ned på søppelfyllinger.Det har stor skade på landet, endrer pH, påvirker absorpsjon av næringsstoffer og vann av avlinger, noe som fører til reduksjon i landbruksproduksjonen, og plastprodukter som kastes i vannet eller på land påvirker ikke bare miljøet, men fører også til døden. hvis det svelges passivt.Dette forstyrrer den økologiske balansen.

Sjampoflasker i PET-plast

Vilkår for oppgjør

For det første, forbedre teknologien Fiberforsterkning er en viktig metode for plastmodifisering.Både magnesium salt whisker og glassfiber kan effektivt forbedre de omfattende egenskapene til polypropylen.Polypropylen forsterket med glassfiber har fordelene med lav tetthet, lav pris og kan resirkuleres, og erstatter gradvis ingeniørplast og metaller i bilinstrumentpaneler, karosseri- og chassisdeler: Sammenlignet med glassfiber er de støpte produktene av magnesiumsalthårhår. har høyere nøyaktighet, dimensjonsstabilitet og overflatefinish, som er egnet for klargjøring av ulike deler med komplekse former, lette høystyrke flammehemmende deler og elektroniske og elektriske deler.Som en modifisering kan magnesiumsalthårhår i stor grad forbedre styrken, stivheten, slagfastheten og flammehemmende egenskapene til polypropylen.Derfor har bruken av magnesium salt whisker og glassfiber i polypropylen modifikasjon blitt viet mer og mer oppmerksomhet.
For det andre, herdingsteknologi Mineralforbedring og herding er en av de vanligste modifikasjonsmetodene.Mineraler tilsatt polypropylen-råmaterialer er vanligvis kalsiumkarbonat, talkumpulver, wollastonitt, glassperler, glimmerpulver, etc. Disse mineralene kan ikke bare forbedre de mekaniske egenskapene og slagfastheten til polypropylenmaterialer til en viss grad, redusere støpekrympingen av polypropylen materialer for å styrke dimensjonsstabiliteten, og på grunn av den enorme forskjellen i kostnad mellom mineraler og polypropylenmatrise, kan kostnadene for polypropylenmaterialer reduseres kraftig.

Bedriftsintroduksjon

ViZhongshan Huangpu Guoyu plastprodukter fabrikkhar vært i denne bransjen i mer enn 14 år.Vi har laget plastemballasje for forskjellige produkter, inkludert kosmetisk emballasje, personlig pleie, vaskeemballasje og kjemisk emballasje etc.

Vi erprodusere en rekke flaskerfra ulike plastforbindelser basert på deres sluttbruk.Disse flaskene selges deretter til produsenter av drikkevarer, matvarer og kjemikalier for å bruke som emballasje for brus, melk, krydder og husholdnings- og bilkjemikalier.Denne industrien produserer ikke gjenbrukbare plastflasker eller andre plastbeholdere.

Ansatte ved Guoyu Plastic Products Factory

Innleggstid: 19. september 2023