• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

Nyttårssmaken blir sterkere og sterkere!

Nyttårssmaken blir sterkere og sterkere!

直播封面1

Vårfestivalen kommer!

Zhongshan Huangpu Guoyu plastprodukter fabrikkvil feire vårfestivalen fra 1. februar til 17. februar.Til tross for ferien vil fabrikken vår fortsatt være åpen for å ønske kunder velkommen og levere kvalitetsservice for alle deres behov.Vi vil være tilgjengelige for produktkonsultasjoner og eventuell assistanse i denne perioden.

Som en ledende produsent i bransjen, har Zhongshan Huangpu Guoyu Plastic Products spesialisert seg på å produsere et bredt spekter av plastprodukter, bl.a.plastflasker, flaskekorker, lotionpumper, triggersprøyter og mer.Våre produkter er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og vi setter vår ære i å tilby førsteklasses service til våre kunder.

1680839412779

Vi tilbyr fortsatt nettjenester til alle våre kunder.

På vegne av hele teamet vårt vil vi benytte anledningen til å ønske alle et godt og fremgangsrikt nytt år.Måtte det kommende året bringe god helse, lykke og økonomisk suksess til deg og dine kjære.

Vi verdsetter våre kunder og har som mål å fortsette å tilby eksepsjonelle produkter og tjenester i det kommende året.Til tross for ferien vil vårt engasjerte personale være tilgjengelig for å svare på eventuelle henvendelser og sørge for at våre kunders behov blir dekket.

Vi setter pris på din fortsatte støtte og ser frem til å hjelpe deg i fremtiden.Ta gjerne kontakt med ossfor eventuelle produktforespørsler eller assistanse i løpet av vårfestivalen.Fra alle oss på Zhongshan Huangpu Guoyu Plastic Products-fabrikken ønsker vi deg en gledelig og tilfredsstillende nyttårsfeiring.


Innleggstid: Jan-29-2024