• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Funksjonen til New Trend Smart Home LED baderomsspeil

Funksjonen til New Trend Smart Home LED baderomsspeil

Nytt Trend Smart HomeLED baderomsspeilhar ikke bare evnen til å se i speilet, men også dens "intelligente" sans.Hva er dens funksjoner?Den har tre funksjoner: vanntett, antidugging og antirust.La meg introdusere det for deg én etter én.

1, vanntett

Når det gjeldersmart baderomsspeil, kan vi alle si: siden den trenger elektrisk strøm for å støtte strøm på, kan den forårsake lekkasje og andre fenomener.Baderomsspeilet er imidlertid vanligvis plassert på badet.Er dette trygt?La meg fortelle deg at batteriet eller kretsen tilsmart baderomsspeilvil bli plassert i den vanntette boksen bak baderomsspeilet, så ikke bekymre deg for mye.

2、 Anti dugg

Smart baderomsspeiler vanligvis med anti-tåke, det er fordi interiøret er limt med anti-tåkefilm, som også er forskjellig fra vanlig baderomsspeil.Når du ikke kan se bildet av speilet, så lenge du berører antiduggbryteren, vil speilet automatisk avdugge, og vise et bedre bilde.

3、 Rustforebygging

Hvis vanlig baderomsspeil ikke rengjøres over lang tid, vil fenomenet rust dukke opp i speilet.Desmart baderomsspeilbryr seg ikke om denne situasjonen, som er en av fordelene medsmart baderomsspeil.

https://www.guoyuu.com/rectangle-mirror-led-lighted-bathroom-mirror-wall-mounted-bathroom-vanity-mirror-product/

Innleggstid: sep-08-2021