• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

Beskyttelse av miljøressurser

Beskyttelse av miljøressurser

6

Skaden av kjernefysisk avløpsvann på miljøet

.Vannforurensning.Kjernefysisk avløpsvann inneholder et stort antall radioaktive stoffer og tungmetaller, som vil forurense vannkvaliteten alvorlig og forårsake skade på det marine økologiske miljøet.Dette vil alvorlig påvirke overlevelsen og reproduksjonen av livet i havet, men også påvirke relaterte næringer som fiske og turisme.

2. Luftforurensning.Utslipp av kjernefysisk avløpsvann vil produsere visse radioaktive materialer, som kan føres med luftstrømmer til nærliggende områder eller til og med kloden.Dette kan skade menneskers helse og miljøet i flere tiår eller lenger.

3. Jordforurensning.Etter at radioaktive stoffer kommer inn i havet, kan de bli avsatt i havbunnssedimentet, og påvirke havbunnen og det omkringliggende økologiske miljøet i lang tid, og dermed påvirke tilstøtende landområder, og forverre jord- og miljøforurensning.

fabrikkutstilling (1)

Miljøvern

  1. For å gjøre en god jobb med miljøvern, er alles ideologi det viktigste, og vi bør ta utgangspunkt i å øke folks bevissthet og forståelse.
  2. Gjør mer bruk av resirkulerbare ressurser, slik at gjenstander kan resirkuleres, og dermed beskytte økologisk fred og fremme bruken av ressurser

Å beskytte miljøet vi lever i er alles ansvar, og vi må implementere det, ikke å være kjemper i ord og dverger i handlinger

Bedriftsintroduksjon

ViZhongshan Huangpu Guoyu plastprodukter fabrikkhar vært i denne bransjen i mer enn 14 år.Vi har laget plastemballasje for forskjellige produkter, inkludert kosmetisk emballasje, personlig pleie, vaskeemballasje og kjemisk emballasje etc.

Vi erprodusere en rekke flaskerfra ulike plastforbindelser basert på deres sluttbruk.Disse flaskene selges deretter til produsenter av drikkevarer, matvarer og kjemikalier for å bruke som emballasje for brus, melk, krydder og husholdnings- og bilkjemikalier.Denne industrien produserer ikke gjenbrukbare plastflasker eller andre plastbeholdere.

工厂大门口

Innleggstid: 26. september 2023