• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

Markedsanalyse og prospekt av plastprodukter.

Markedsanalyse og prospekt av plastprodukter.

ferie

Hva med nasjonaldagen din?

Vi har nettopp avsluttet nasjonaldagen vår ogkom deg tilbake til jobb.Veldig glad du er her og venter på oss .Vil du høre på reisehistoriene ?Haha ,Faktisk ,På grunn av koronaviruset, gikk vi ikke ut for å sikre at fabrikken vår kan starte arbeidet i tide .Siden viruset fortsatt der og seriøs .Pls ikke bekymre deg .Produksjonsavdelingen stopper ikke også ,Vi har bestillinger må fange opp fartøyet i slutten av måneden.

La oss fortsette å snakke om plastpakningen.

OK. La oss fortsette å snakke om plastemballasjen. I takt med utviklingen av vitenskap og teknologi finner folk flere og flere materialer for ålag beholderen og lokket, som sukkerrør, PCR, PETG etc., Fordelen: denne typen materialer er enkle å resirkulere, det er økonomisk, miljøvern og holdbart.Ulempen er ukjent, fordi dette materialet ikke er modent i dette markedet, kan bli bedre og bli brukt mye i fremtiden. Vi vil jobbe i den retningen og gi deg flere valg.

bilde 22

Utfordringer fremover

Fordi den internasjonale økonomiske situasjonen er dårlig nå, kanskje gå dårligere i fremtiden, reduserer folk livekostnadene. fabrikken fikk færre bestillinger, havkostnadene kommer ned fra høyt trinn. de må stoppe noen fartøyer for å sikre at nei også mye plass på fartøyene. Da kan ikke folk få nok lønn. Krigen mellom Ukraina og Russland fortsetter fortsatt, katastrofen skjer rundt om i verden overalt ...

图片32
图片52

Prøv å gjøre det beste hver gang.

Dette er en vanskelig tid for mennesker over hele verden.Hvor skal vi gå? vi vet ikke , vi prøver å gjøre det beste hver gang. Vi prøver å få flere sjanser .det samme for deg ,la oss gjøre det sammen.Vi vil vinne .Tro oss. Kontakt oss gjerne, vi vil gi deg våre beste tjenester for å tilfredsstille deg .Takk for at du så på.


Innleggstid: 10. oktober 2022