• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Ulike former for LED baderomsspeil for deg å velge!

Ulike former for LED baderomsspeil for deg å velge!

Borte er tiden da badet var stedet å oppbevare kun det essensielle, og det ble ikke tenkt mye på.I dag har badet eller toalettet blitt et privat rom hvor folk liker å bruke mer tid enn de vanligvis gjorde tidligere.Den har oppnådd status som en sentral plass i innredningen, takket være måten man utstyrer den på.Midtpunktet eller nøkkeltilbehøret til ethvert bad er speilet.Badet trenger ikke være kjedelig eller trist lenger.Speil på et bad kan heve stemningen og den generelle stemningen i rommet.

Se våre forslag til forskjellige former for speil.

https://www.guoyuu.com/wall-round-mirror-with-magnifier-for-bedroom-bathroomlighted-led-decor-circle-mirror-product/

1. Rundt LED baderomsspeil

Dette fjerner det kjedelige og uinspirerende utseendet på badet.Den runde formen lyser smart rundt diameteren for å gi en spesiell aura rundt speilet.Den kan fungere som nattlys på ethvert bad.DetteLED speilleveres med en demister som hindrer damp i å legge seg på overflaten, og dermed holder den krystallklar.Den er strømeffektiv og er enkel å installere.

2.Oval LED baderomsspeil

Det er tydelig eleganse i denne formen.Dette kan transponere atmosfæren på badet og gi det en luksuriøs effekt umiddelbart.Elegansen skyldes først og fremst dens ovale form og bakgrunnsbelysningen.Selv om detteLED speiler for bad, kan du også pynte andre rom.

https://www.guoyuu.com/oval-shape-bathroom-frame-less-wall-mirror-with-led-anti-fog-design-for-https://www.guoyuu.com/oval-shape- baderomsramme-less-veggspeil-med-led-anti-tåke-design-for-soverom-produkt/soverom-produkt/
https://www.guoyuu.com/oem-odm-anti-fog-led-bathroom-mirror-with-demister-bluetooth-vanity-3-colors-lighted-mirror-product/

3.Rektangel LED baderomsspeil

Derektangulære speiler tidløse klassiske.Disse har også berøringssensorer som gjør dem til smarte speil med en moderne digital skjerm. Lyset er langvarig, naturlig og mykt, beskytter øynene dine og gir deg den mest holdbare belysningen for å gjøre perfekt sminke.

Hvis du har andre former du liker, vennligst gi oss beskjed, vi tilbyr OEM & ODM service for å møte dine krav. Velkommen tilkontakt oss!


Innleggstid: 20. desember 2021