• Guoyu Plastic Products Шишиња со детергент за перење

Преклопете го горниот капа

Преклопете го горниот капа

 • 20/24/410 пластично преклопно капаче

  20/24/410 пластично преклопно капаче

  Име на производи 20/24/410 пластично преклопно капаче Материјал PP Финиш на вратот 20/24/410 Тежина 3,2 g Димензии 20,20mm*22,53mm Боја приспособена MOQ 10000pcs Завртка за затворање Сервис OEM и ODM Тестирање ISO9001 Печатење на ISO1400 означување За што одговараат преклопните капачиња?Ова преклопно капаче се користи за контрола на дистрибуцијата на течни производи.Дупката на капакот е погодна за дистрибуција, а капакот се отвора за дистрибуција или...
 • 18/410,20/410,24/410,28/410,18/415,20/415,24/415,28/415 пластично преклопно капаче

  18/410,20/410,24/410,28/410,18/415,20/415,24/415,28/415 пластично преклопно капаче

  Име на производи 18/410,20/410,24/410,28/410,18/415,20/415,24/415,28/415 пластично преклопно капаче Материјал PP Финиш на вратот 18/410,20/410,24 /410,28/410,18/415,20/415,24/415,28/415 Тежина 2g Димензии 22*24mm Боја приспособена MOQ 10000pcs Завртка за затворање Сервис OEM и ODM тестирање ISO9001 ISO14001 печатење на екранот/H Капачето на преклопот беше направено од полипропилен.Вклучува два дела од телото и капакот поврзани со шарка.Капакот има две водни...
 • Пластично преклопно капаче од 18мм/20мм/24мм/28мм

  Пластично преклопно капаче од 18мм/20мм/24мм/28мм

  Име на производи 18мм/20мм/24мм/28мм пластично преклопно капаче Материјал PP Финиш на вратот 18мм/20мм/24мм/28мм Тежина 2гр Димензии 16,48*19,72мм Боја Прилагодена MOQ 10000 парчиња Завртка за затворање Сервис OEM и ODM01 Овластување за печатење si/ODM001corot како печат/обележување Што е преклопен капа?Флип Топ капачињата се еден вид капаче за издавање што му овозможуваат на корисникот да го издава производот со стискање на садот без да го одврти капачето.Превртете го и Snap Top clo...
 • Пластично превртено капаче за шишиња Бел капак за шампон Заеднички капак за козметичко шише

  Пластично превртено капаче за шишиња Бел капак за шампон Заеднички капак за козметичко шише

  Име на производ Пластично превртување Горно капаче за шише Бел капак за шампон Заеднички капак за козметичко шише Кина Добавувач Материјал PP финиш на вратот 18/410 Тежина 4G Димензија Ш: 18мм В:22,8мм Боја приспособена MOQ 10.000 парчиња Завртка за затворање Сервис OEM и ODM01 Овластување ISO91 печатење/печатење со свилен екран Функција Совршено затворање на капачето со мазен стил.Широк спектар на бои погодни за детергент за чистење дома и течни пластични шишиња.Ние ќе по...
 • Козметички капак за шише со облик на печурка од 24 мм Пластичен добавувач од Кина

  Козметички капак за шише со облик на печурка од 24 мм Пластичен добавувач од Кина

  Име на производ 24 мм Пластично преклопно горно капаче за облик на печурка Капак за шише Козметички капак Кина Добавувач Материјал PP финиш на вратот 24/415 Тежина 5G Димензија Ш: 24мм В:31,5мм Боја приспособена MOQ 10.000 парчиња Завртка за затворање Услуга OEM и ODM01 Овластување за печатење ISO001 Овластување149 Печатење со свилен екран Уникатна форма на печурки Уникатниот облик на капакот, обликуван како печурка, ја додава убавината и забавата на капачињата од шишињата.Бидејќи капачето од шишето е пошироко на ...
 • Пластично преклопно капаче од 24mm28mm

  Пластично преклопно капаче од 24mm28mm

  Име на производи 24мм/28мм пластично преклопно капаче Материјал PP Финиш на вратот 24мм/28мм Тежина 2гр Димензии 16,48*19,72мм Боја приспособена MOQ 10000 парчиња Завртка за затворање Сервис OEM и ODM Овластување ISO9001 ISO14001 Декорација капаче/Hlabot во свила многу трендовски дизајни за производи за пакување шишиња.Сакаме да ви олесниме да изградите производ каков што сте го замислиле.Можете да ги измешате и усогласите капачињата на преклоп за да одговараат на различни бо...