• Guoyu Plastic Products Laundry deterjen botol

tutup botol

tutup botol

  • Tutup Plastik Tutup Screw Kanggo Grosir Botol Pelembut Busana Deterjen Laundry

    Tutup Plastik Tutup Screw Kanggo Grosir Botol Pelembut Busana Deterjen Laundry

    Jeneng Produk Tutup Sekrup Tutup Plastik Kanggo Botol Pelembut Busana Deterjen Laundry Bahan Grosir PP Neck finish 60/410 Bobot 14.3G Dimensi W: 60mm H: 56.7mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Layanan Penutupan Screw OEM lan ODM Otorisasi Label Dekorasi Label ISO9001 ISO14001/Silkscreen printing Werna Kustomisasi Werna tutup botol bisa disesuaikan, sanajan transparan. Mangga wenehi nomer warna Pantone sing kudu disesuaikan ...
  • Tutup Botol Mulut Wide 73mm Kanggo Sandhangan Deterjen Laundry Botol Luwih Alus

    Tutup Botol Mulut Wide 73mm Kanggo Sandhangan Deterjen Laundry Botol Luwih Alus

    Jeneng Produk Tutup botol cangkeme amba 73mm kanggo sandhangan deterjen umbah-umbah botol sing luwih alus Bahan PP Neck finish 73/410 Bobot 22G Dimensi W: 73mm H: 58mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi ISO9001 ISO14001 Dekorasi Label printing/Silkscreen printing sealing, ora bocor banyu Kita duwe departemen QC ketat kanggo ngontrol kualitas produk kanggo sampeyan.Kita bakal ngirim barang kanggo sampeyan mung sawise kita konfirmasi sing ...
  • 60mm Washing Cap Tutup Tutup Botol Deterjen Laundry Plastik Grosir

    60mm Washing Cap Tutup Tutup Botol Deterjen Laundry Plastik Grosir

    Jeneng Produk Tutup Tutup Cuci 60mm Tutup Botol Deterjen Laundry Plastik Bahan Grosir PP Neck finish 60/410 Bobot 13.7G Dimensi W: 60mm H: 55.8mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi Pencetakan Label Dekorasi ISO9001 ISO14001/Silkscreen Cetakan Presisi Nduwe Tekstur Halus Pabrik kita duwe tim desainer cetakan profesional, mesin produksi cetakan injeksi sing cepet lan aman, p...
  • Tutup Botol Deterjen Bunder 60mm PP Kanggo Wadah Deterjen Cairan

    Tutup Botol Deterjen Bunder 60mm PP Kanggo Wadah Deterjen Cairan

    Jeneng Produk Tutup Botol Deterjen Bulat PP 60mm Kanggo Wadah Deterjen Cairan Bahan PP Neck finish 60/410 Bobot 13.7G Dimensi W: 68mm H: 55.8mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi Pencetakan Label Sablon Dekorasi ISO9001 ISO14001 Proses kustomisasi produk Kita bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi produk.Sabanjure, keparenga kula ngenalake proses kustomisasi produk kanggo sampeyan.Kaping pisanan, ...
  • 60mm Big Volume Gelas Ukur Cap Laundry Deterjen Botol Cap

    60mm Big Volume Gelas Ukur Cap Laundry Deterjen Botol Cap

    Jeneng Produk Tutup Cangkir Pengukur Volume Besar 60mm Tutup Botol Deterjen Laundry Bahan PP Neck finish 60/410 Bobot 25G Dimensi W: 60mm H: 60mm Warna MOQ 10.000 lembar Penutupan Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi ISO9001 ISO14001 Dekorasi Label printing/Silkscreening Cap sealing apik Utas meneng tutup diprodhuksi ing sesuai karo standar thread meneng internasional.Ketemu standar thread saka macem-macem cou ...
  • Tutup Botol Deterjen Plastik 56mm Tutup Pembersih Tutup Plastik Gedhe

    Tutup Botol Deterjen Plastik 56mm Tutup Pembersih Tutup Plastik Gedhe

    Jeneng Produk Tutup Botol Deterjen Plastik 56mm Tutup Pembersih Tutup Plastik Besar Bahan PP Neck finish 56/410 Bobot 10,8G Dimensi W: 56mm H: 45mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi ISO9001 ISO14001 Pencetakan Label Layar/Silk Screen Printing desain Tutup botol wis diantrekake karo garis, kang bakal nambah gesekan lan non-slip grip, mbantu kanggo unscrew tutup gampang kanggo nggunakake saben dina.Produk kita desain ...
  • 47mm 60mm Kembang Wangun Plastik Laundry Deterjen Screw Cap Tutup Botol

    47mm 60mm Kembang Wangun Plastik Laundry Deterjen Screw Cap Tutup Botol

    Jeneng Produk 47mm 60mm Bentuk Kembang Plastik Deterjen Laundry Tutup Sekrup Tutup Botol Bahan PP Neck finish 47/410 60/410 Bobot 22G Dimensi W:47/60mm H:46/60mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM ISO19001 Otorisasi ISO9001 ISO9001 Dekorasi Label printing / Silkscreen printing Unik Kembang Wangun Tutup nduweni desain kembang unik, kang beda saka tutup bunder biasanipun.Bentuk kembang kasebut ndadekake wong katon seger ing gla...
  • 45m 56mm PP Tutup Botol Plastik Tutup Cangkir Ukur Tutup Deterjen Laundry

    45m 56mm PP Tutup Botol Plastik Tutup Cangkir Ukur Tutup Deterjen Laundry

    Jeneng Produk 45m 56mm Tutup Botol Plastik PP Tutup Cangkir Ukur Tutup Deterjen Laundry Bahan PP Neck finish 45/410 56/410 Bobot 25G Dimensi W:56mm H:65mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service Printing Label OEM lan ODM Otorisasi ISO9001 ISO14 / Silkscreen printing Cap Kanthi Spout Tutup botol dilengkapi spout, sing ngidini kanggo kontrol dosis luwih apik nalika pour Cairan tanpa over-tumpahan.Simpen kuwatir lan usaha kanggo ...
  • 42mm 47mm 58mm Tutup Botol Deterjen Plastik Umum Kanggo Busana Luwih Alus

    42mm 47mm 58mm Tutup Botol Deterjen Plastik Umum Kanggo Busana Luwih Alus

    Jeneng Produk 42mm 47mm 58mm Tutup Botol Deterjen Plastik Umum Kanggo Busana Bahan sing luwih alus PP Neck finish 42/410 47/410 58/410 Bobot 8G 8.9G 16.8G Dimensi W: 42/47/58mm H: 43.5/46/66. MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi ISO9001 ISO14001 Dekorasi Label printing/Silkscreen printing Telung ukuran kanggo sampeyan milih Tutup botol kasedhiya ing macem-macem ukuran, 42mm, 47mm lan 58mm.Multi-ukuran luwih bisa kanggo ...
  • Tutup Botol Deterjen Laundry Plastik 38mm Kanthi Gelas Ukur Grosir

    Tutup Botol Deterjen Laundry Plastik 38mm Kanthi Gelas Ukur Grosir

    Jeneng Produk Tutup Botol Deterjen Laundry Plastik 38mm Kanthi Gelas Ukur Bahan Grosir PP Neck finish 38/410 Bobot 14.2G Dimensi W: 38mm H: 52mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi Pencetakan Label Dekorasi ISO9001 ISO14001 Pencetakan Label Layar/Silk Garis Skala Tutup botol deterjen umbah-umbah dilengkapi cangkir ukur, sing trep kanggo panggunaan saben dina lan bisa ngukur dosis ...
  • Tutup Botol Deterjen Cairan Plastik 38mm 48mm Kanggo Grosir Pemutih

    Tutup Botol Deterjen Cairan Plastik 38mm 48mm Kanggo Grosir Pemutih

    Jeneng Produk Tutup Botol Deterjen Cairan Plastik 38mm 48mm Kanggo Pemutih Bahan Grosir PP Neck finish 38/410 48/410 Bobot 8.2g 11.8g Dimensi W: 38/48mm H: 37.6/42.5mm Warna Kustom MOQ 10.000 potongan Layanan OEM lan ODM Penutupan Wewenang ISO9001 ISO14001 Dekorasi Label printing / Silkscreen printing Bentuk Universal Tutup botol nduweni wangun bunder klasik lan garis non-slip, sing nyukupi syarat estetika masyarakat.Iku ...
  • 24mm Plastik Flip Top Cap Jamur Bentuk Tutup Botol Tutup Kosmetik China Supplier

    24mm Plastik Flip Top Cap Jamur Bentuk Tutup Botol Tutup Kosmetik China Supplier

    Jeneng Produk 24mm Plastik Flip Top Top Jamur Tutup Botol Tutup Kosmetik China Supplier Bahan PP Neck finish 24/415 Bobot 5G Dimensi W: 24mm H: 31.5mm Warna Disesuaikan MOQ 10.000 lembar Penutupan Screw Service OEM lan ODM Otorisasi Printing Labeling ISO9001 ISO14001 Silkscreen printing Unique Mushroom Shape Wangun unik saka tutup, wangune kaya jamur, iku nambah kanggo kaendahan lan nyenengake tutup botol.Amarga tutup botol luwih amba ing ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3