• Ngwa plastik Guoyu karama akwa akwa

Ịgagharị mmekọrịta dị mgbagwoju anya n'etiti ekele na-abịa na rọba

Ịgagharị mmekọrịta dị mgbagwoju anya n'etiti ekele na-abịa na rọba

karama ncha ntutu plastik

Nsogbu Ememme

Ka anyị na-abịaru nso n'oge Ekele, mmekọrịta dị mgbagwoju anya n'etiti ezumike na rọba na-enwe mgbanwe dị nro.Ọmụma na obi ekele nke oge emume a na-ejikọta ugbu a yana mmata dị elu maka mmetụta gburugburu ebe obibi jikọtara ya na oriri Ekele omenala.

微信图片_202208031033431

Ichegharị ihe ndozi mmemme

Ekele, omenala na-achịkọta na ịkekọrịta oge a na-asọpụrụ, na-agụnyekarị mgbanwe nke ihe ndị etinyere na yaotu-eji plastik.Ọ bụ ezie na ịdị mma abụrụla ihe na-emepe emepe, echiche na-agbanwe agbanwe na-akpali ọtụtụ ndị mmadụ ịtụle nsonaazụ gburugburu ebe obibi nke iji plastik gabigara ókè n'oge ezumike.

gburugburu HDPE plastic karama

Ịhazi Omenala na Eco-Friendness

A bịa n'ihe ndozi mmemme, site na ntọala tebụl ruo na etiti, plastik bụ nhọrọ zuru oke.N'agbanyeghị nke ahụ, obodo na ndị mmadụ n'otu n'otu na-enyocha ihe ndị ọzọ, na-achọsi ike maka nhọrọ enyi na enyi na-ejikọta omenala na nkwado.

Artificial vs. Real: The Ekele table Dilemma

N'akụkụ tụgharịa, ọchịchọ makaarịa plastik na tableware, nke a na-ejikarị emegharị ọzọ na nhọrọ ọdịnala, achọpụtala mmụba pụtara ìhè.Okwu dị n'akụkụ ụzọ ndị a na-agbagharị gburugburu mmetụta gburugburu ebe obibi ha na-adịte aka na uru ozugbo nke ịmaliteghachi.

aluminom ite

Nabata 'Welata ma jigharịa

N'etiti mkparịta ụka gbasara nkwado, 'belata na ijikwa' ethos na-agbanye mgbọrọgwụ n'oge Ekele.Ihe ngwọta okike, site na ntọala tebụl enyi na enyi ruo n'ichegharị ihe ịchọ mma, na-apụta ka ndị mmadụ n'otu n'otu na-agba mbọ itinye oge ezumike.mmụọ nke nsụhọ gburugburu ebe obibi.

1680839412779

Ntụle dị nro

Na nkwụsị nke Ekele na rọba, nguzozi dị nro na-apụta.Ichekwa ọdịnala ndị a ma ama mgbe ị na-anabata omume enyi na enyi bụ ihe ịma aka nke oge.Oge ekele a na-akpọ anyị ka anyị tụgharịa uche na mmekọrịta na-agbanwe agbanwe n'etiti mmemme Ekele na ihe dị mkpa maka ịdịgide adịgide karị.plastic-amaghị ọdịnihu.

ihe ngosi ụlọ ọrụ (4)

Oge nzipu: Nov-10-2023