• ʻO nā ʻōmole holoi holoi ʻo Guoyu Plastic Products

ʻO Zhongshan Huangpu Guoyu nā huahana palakia: 2023 World Day of Persons with Disability

ʻO Zhongshan Huangpu Guoyu nā huahana palakia: 2023 World Day of Persons with Disability

8

Hoʻolauna:

ʻO kēia lā ka lā o ka poʻe me ke kino kīnā, he lā i hoʻolaʻa ʻia no ka hoʻonui ʻana i ka ʻike a me ka hoʻolaha ʻana i nā pono o nā poʻe kino kīnā a puni ka honua.ʻO ke poʻomanaʻo o ka hoʻomanaʻo ʻana o kēia makahiki ʻo ia ʻo “Building Back Better: Towards a Disability-Inclusive, Accessible and Sustainable Post-COVID-19 World”.

Ua hoʻonui ka maʻi maʻi COVID-19 i ka nui o nā pilikia e kū nei ka poʻe me ke kino kīnā i kēlā me kēia lā.Mai ke komo ʻana i ka mālama olakino a me nā lawelawe kaiāulu a hiki i nā manawa hana a me ka hoʻonaʻauao, ua hōʻike ka maʻi maʻi i nā ʻokoʻa a me nā pale i loaʻa i nā poʻe kino kīnā ma nā wahi he nui o ka honua.

12-1

I kēia manawa:

Eia nō naʻe, hoʻomanaʻo ka lā i ke kūpaʻa a me ka ikaika o nā poʻe kino kīnā.He manawa kūpono kēia e hoʻolauleʻa ai i nā holomua a me nā haʻawina o ka poʻe me ke kino kīnā a hōʻoia hou i kā mākou kūpaʻa i ka hoʻokumu ʻana i kahi kaiāulu i komo a hiki i nā mea āpau.

No ka hōʻailona ʻana i kēia manawa, hoʻonohonoho ʻia nā hanana like ʻole a puni ka honua e hāpai i nā pono a me ka pono o nā poʻe kino kīnā.Hoʻopili kēia i nā kūkākūkā panela, nā haʻawina a me nā hanana hoʻonui i ka ʻike e pili ana i ka hoʻohālikelike ʻana i nā stereotypes a me ka hoʻolaha ʻana i kahi kaiāulu ʻoi aʻe.

Eia hou, nui nā hui a me nā hui e hoʻohana i ka lā e hoʻomaka i nā hana hou a me nā papahana e pili ana i ke kākoʻo ʻana i nā poʻe me ke kino kīnā.Aia kēia mau mea mai ka hoʻoikaika a me ka hoʻoikaika ʻana e hoʻomaikaʻi i ke kānāwai a me nā kulekele, i ka hoʻomohala ʻana i nā papahana a me nā lawelawe hou i hoʻolālā ʻia e hoʻonui a kākoʻo i nā poʻe kino kīnā i ko lākou ola i kēlā me kēia lā.

hōʻuluʻulu manaʻo:

Ke noʻonoʻo nei mākou i nā luʻi a me nā lanakila e kū nei i nā poʻe me ke kino kīnā, pono e hoʻomanaʻo ʻo ka hoʻokumu ʻana i kahi honua ʻoi aku ka hoʻohui a me ka hiki ke loaʻa e pono ai ka hana hui.Ma ka hana pū ʻana, hiki iā mākou ke kūkulu i kahi kaiāulu kahi e loaʻa ai i nā mea a pau, me ka nānā ʻole i ka hiki, ka manawa kūpono e ulu a hiki i ko lākou hiki piha.

Ma ka lā o ka poʻe me ke kino kīnā,e hooiaio hou kakouko mākou kūpaʻa i ka hoʻokumu ʻana i kahi honua i komo maoli a hiki i nā mea āpau.

深蓝色洗衣液瓶-2

Ka manawa hoʻouna: Dec-04-2023