• Guoyu Plastic Products Шишиња со детергент за перење

Капа за капка

Капа за капка

  • Редовни и долги совети за замена се продаваат одделно Капа за излив со долг врв

    Редовни и долги совети за замена се продаваат одделно Капа за излив со долг врв

    Име на производи 20мм/24мм/28мм пластична капа за капаче Материјал ПП финиш на вратот 20мм/24мм/28мм Тежина 2g Димензии 22*42мм Боја приспособена MOQ 10000 парчиња Завртка за затворање Сервис OEM и ODM Тестирање ISO9001 2016 ISO14001 користи?Притиснете/Повлечете и завртете Отвори/Затворете капачиња се типови на капачиња за издавање.Капаците за туркање/повлекување го издаваат производот кога централниот излив е повлечен нагоре, а потоа се затвораат кога се туркаат надолу.Пресврт Отвори/Затвора...