• Ngwa plastik Guoyu karama akwa akwa

Zhongshan Huangpu Guoyu Plastic Product Factory: Ụbọchị nzuzu nke Eprel

Zhongshan Huangpu Guoyu Plastic Product Factory: Ụbọchị nzuzu nke Eprel

2L粉色带手柄瓶-2

Okwu mmalite:

N'April 1st, ndị mmadụ gburugburu ụwa na-eme emume ụbọchị nzuzu nke Eprel jiri ihe ọchị, njakịrị na egwu egwu.Omenala a kwa afọ bụ oge ọchị na ịchị ọchị, ebe ndị mmadụ n'otu n'otu na ndị otu na-ekere òkè n'ọchịchọ na-atọ ụtọ.

Na United States, ụbọchị nzuzu Eprel na-eji ihe ọchị na njakịrị mara.Site na akụkọ adịgboroja ruo nkwuwa okwu ụgha, ndị mmadụ na-eji ohere ahụ tinye aka n'ezi echiche aghụghọ.A na-ejupụtakarị usoro mgbasa ozi ọha na eze site n'ịkwa ọkwa e chepụtara echepụta na ozi ndị na-eduhie eduhie, na-agbakwunye na ọnọdụ mmemme nke ụbọchị ahụ.

Dị ugbu a:

Na UK, Eprel Fool's Day bụkwa ụbọchị ihe ọchị na egwuregwu.Egwuregwu ọdịnala na-agụnye iziga ndị mmadụ na "ọrụ nzuzu" ma ọ bụ ịnwa iji aghụghọ aghụghọ ghọgbuo ndị enyi na ezinụlọ.Ndị otu mgbasa ozi na-esonyekarị n'ọṅụ ahụ site n'ibipụta akụkọ ụgha ma ọ bụ ịmepụta okwu ụgha dị ukwuu iji mee ndị na-ege ha ntị ụtọ.

Na France, a na-akpọ ụbọchị nzuzu Eprel dị ka "Poisson d'Avril" ma na-eme ya site na omenala pụrụ iche nke gụnyere ịkpụ akwụkwọ n'ụdị azụ.A na-etinye mbepụ ndị a na nzuzo n'azụ ndị mmadụ na-atụghị anya ya, na-eme ka ọchị na ntụrụndụ mgbe achọpụtara ihe egwuregwu ahụ.A na-ejikwa ụbọchị ahụ bụ ikesa akụkọ na-atọ ọchị na njakịrị n'etiti ndị enyi na ndị ọrụ ibe.

2L粉色带手柄瓶-白底
2L粉色带手柄瓶-4

nchịkọta:

Ọ bụ ezie na ụbọchị nzuzu nke Eprel nwere mmetụta dị nro, ọ dị mkpa iji uche na nkwanye ùgwù na-abịakwute ihe egwuregwu.Ọ bụ ezie na ebumnobi nke ịgba egwu bụ iweta ọńụ na ịchị ọchị, ọ dịkwa oke mkpa ịhụ na ọ naghị ebute mmerụ ahụ ma ọ bụ ihe mgbu.Ime mmetụta ọmịiko na nghọta dị oke mkpa iji mee ka ihe ọchị na mmekọrịta nke mmemme ahụ dị ndụ.

Ụbọchị nzuzu nke Eprel na-abịa na njedebe, ọtụtụ ndị mmadụ na-echetakwa ọṅụ na ọchị ha na ndị enyi na ndị ha hụrụ n'anya na-ekerịta.Omenala ịkpa ọchị bụ ihe na-echetara mkpa ọchị na ịdị mfe na ndụ anyị, na-achịkọta ndị mmadụ ọnụ site na oge ntụrụndụ na ọṅụ nkekọrịta.


Oge nzipu: Mar-26-2024